Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Geannuleerd: Biltse Streekmarkt

oktober 16, 2020 @ 15:00 - 19:00

De Biltse Streekmarkt van komende vrijdag 16 oktober gaat helaas niet door! We zagen de besmettingen toenemen en vonden de risico’s niet meer opwegen tegen de behoefte om elkaar te ontmoeten rondom een markt van duurzame producten. Jammer genoeg dan ook geen swingende live muziek, geen uitreiking van het Groene Lintje 2020 op de markt en ‘last but not least’ niet zo’n prachtige verzameling van (h)eerlijke producten om uit te kiezen.
Wat we wel kunnen doen: We gaan er voor zorgen dat op de website van de Biltse Streekmarkt informatie staat over alle ondernemers en waar je hun producten kunt vinden. Verder wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een alternatief plan. Als je zelf nog ideeën hebt dan horen we het graag via markt@biltsestreekmarkt.nl


Op de Biltse Streekmarkt staat lokaal geproduceerd, gezond en milieuvriendelijk voedsel centraal.
Om de markt aantrekkelijk te maken voor bezoekers proberen we naast voedsel ook enkele andere non-food ondernemers een plek te bieden. Hierbij vinden we het belangrijk dat het duurzame producten zijn met een transparant, goed verhaal.

De Biltse Streekmarkt, voorheen Dorpsmarkt, is een initiatief van Stichting Biltsheerlijk. Zij willen lokaal en milieuvriendelijk voedsel de normaalste zaak van de gemeente De Bilt maken. Eén van hun initiatieven is de Biltse Streekmarkt. Lokale producenten kunnen hier hun producten verkopen.

De markt wordt in principe 4 keer per jaar georganiseerd. We hebben het echter even zonder markten moeten doen en zijn daarom extra verheugd dat we op vrijdag 16 oktober van 15:00 tot 19:00 uur tijdens de week van de duurzaamheid onze ‘deuren’ weer mogen openen. Dit doen we op een nieuwe plek. We zijn in oktober te vinden op het terrein van kinderboerderij De Schaapskooi aan de melkweg in Bilthoven (achter het Lichtruim).

Gegevens

Datum:
oktober 16, 2020
Tijd:
15:00 - 19:00
Plaatsnaam:
Duurzame doel:
,
Website:
www.biltsestreekmarkt.nl

Locatie

Kinderboerderij De Schaapskooi
Melkweg 1b
Bilthoven, Utrecht 3721 RG Nederland
Website:
http://www.kinderboerderijschaapskooi.nl

Organisator

Biltsheerlijk
E-mail:
dorpsmarkt@biltsheerlijk.nl
Website:
https://www.biltsheerlijk.nl