Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bloemrijke entrees voor Westbroek

oktober 10, 2020 @ 10:30 - 13:00

Bloemrijke entrees voor het dorp maken is één van de speerpunten van de werkgroep Biodiversiteit Westbroek. In het afgelopen half jaar hebben we meerdere keren overleg gehad met de gemeente en zijn er een aantal stappen gezet. De Stichting KIEM heeft ons voorzien van subsidie om de plannen te realiseren.

De gemeente heeft begin september voor het maaien van de bermen in het dorp gezorgd, Cor Bouwman zal de grond bij de entree van het dorp op de Huydecoperweg (grofweg vanaf het bord Westbroek tot aan het dorpshuis) wat los maken zodat wij stukken kunnen gaan inzaaien met geschikt bloemrijk biologisch zaad. Ook op de Korssesteeg wordt de grond los gemaakt; daar gaan we biologische bollen poten, onder andere tulpen, verschillende soorten narcissen, sterhyacinten en sneeuwroem.

Het zaaien en poten zal op 3 en/of 10 oktober plaatsvinden van tussen 10.30 en 13.00 uur. We kunnen daarbij nog wel wat handjes gebruiken. (Op 3 oktober gaan we zaaien en op 10 oktober gaan we bollen poten)

Op 3 oktober verzamelen we bij Het Dorpshuis in Westbroek (Prinses Christinastraat 2), op 10 oktober verzamelen we aan het begin van de Korssesteeg

Let op: Wil je meehelpen, meld je dan telefonisch aan (in verband met Corona hebben we een maximaal aantal deelnemers): 06-10333054.

Gegevens

Datum:
oktober 10, 2020
Tijd:
10:30 - 13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Korssesteeg Westbroek
Korssesteeg
Westbroek, Utrecht Nederland
+ Google Maps

Organisator

Werkgroep Biodiversiteit Westbroek
Telefoon
06-10333054
Email
yvonnemathot@gmail.com