Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

De Biltse Streekmarkt

oktober 11, 2019 @ 15:00 - 20:00

Gratis

Op vrijdag 11 oktober, in de week van de duurzaamheid, organiseren we een markt met kwaliteitsproducten uit onze eigen gemeente De Bilt, die appelleren aan gezond, vers, smaak, duurzaamheid en herkenbaarheid. Consumenten ontmoeten de producenten op de Biltse Streekmarkt en op een leuke manier krijgt je hier voorlichting over de producten en productiewijzen. Met de Biltse Streekmarkt wordt een impuls gegeven aan de agrarische bedrijven, duurzame lokale ondernemers en initiatieven in gemeente De Bilt.

Lokaal geteelde groenten, vlees, kruiden, honing, fruit, zuivel, ambachtelijk brood en bonbons en gebak vind je allemaal op de Biltse Streekmarkt. De producten worden veelal verkocht door de producent zelf en wat is er nu leuker dan het verhaal te horen van ‘de bron’.

Ben je uitgeshopt? Dan kun je ook genieten van de lokale proeverij aan hartige en zoete lekkernijen of een lekkere warme hap. Om zes uur is er swingende muziek en tot slot zijn er altijd leuke activiteiten voor de kinderen bedacht.

Voor meer informatie: www.biltsheerlijk.nl/dorpsmarkt

Gegevens

Datum:
oktober 11, 2019
Tijd:
15:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Plaatsnaam:
Website:
www.biltsestreekmarkt.nl

Locatie

Biltse Streekmarkt
Kinderboerderij De Schaapskooi
Bilthoven, Melkweg 1b 3721 RG Nederland
Website:
https://www.biltsestreekmarkt.nl

Organisator

Biltsheerlijk
E-mail:
dorpsmarkt@biltsheerlijk.nl
Website:
https://www.biltsheerlijk.nl