Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Het ZERO WASTE project

oktober 13, 2018 @ 13:00 - 14:30

Gratis

In het kader van de Week van de Duurzaamheid komen Nicky en Jessie Kroon bij de Bilthovense Boekhandel langs om al onze vragen te beantwoorden over hun boek ‘Het Zero waste project’. U bent op zaterdag 13 oktober 2018 van 13.00 tot 14.30 uur van harte welkom voor informatie én u kunt een workshop volgen.

De Amersfoortse zussen Nicky en Jessie besloten als experiment een maand lang zero waste te gaan leven: zonder afval. Inmiddels zijn ze bijna vier jaar verder en uitgegroeid tot de grootste zero waste-lifestylebloggers van Nederland.
In ‘Het Zero Waste Project’ delen Nicky en Jessie hun twaalf belangrijkste lessen om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertellen ze over hun successen én mislukkingen. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld!

Nicky en Jessie kunnen u als ervaringsdeskundigen allerhande tips en handvatten geven met betrekking tot een verpakkingsvrij leven. Daarnaast geven zij die middag ook graag een workshop waarin u kunt leren hoe u een verpakkingsloze deodorant kunt maken. Natuurlijk zullen zij hun boek ook met plezier voor u signeren.

Oftewel, een echte duurzame activiteit bij uw boekhandel tijdens de Week van de Duurzaamheid.

Entree is gratis en óók de deelname aan de workshop is gratis

Het is fijn als u zich voor deze workshop van te voren aanmeldt via info@bilthovenseboekhandel.nl of 030-2281014.

Gegevens

Datum:
oktober 13, 2018
Tijd:
13:00 - 14:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Bilthovense boekhandel
Julianalaan 1
Bilthoven, Utrecht 3722 GA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 228 1014
Website:
www.bilthovenseboekhandel.nl

Organisator

Bilthovense boekhandel
E-mail:
info@bilthovenseboekhandel.nl
Website:
www.bilthovenseboekhandel.nl