Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Krijtverven bij MOOS

oktober 11, 2019 @ 13:00 - 16:00

€3

Op vrijdag 11 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur kun je bij MOOS. je schilderijlijstje, spiegeltje of krukje komen verven met krijtverf. De krijtverf is aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook je eigen (restje) krijtverf meenemen.

Aanmelden mag maar hoeft niet.
Bijdrage voor verf, koffie/thee en koek is 3 euro. (ter plekke te betalen)

Zelf meenemen: Een kwast

De krijtverf die MOOS. gebruikt bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch en dus volledig biologisch afbreekbaar, als ook veganistisch.

MOOS. = Duurzame vintage, cadeaus en workshops. Door verkoop van vintage/brocante artikelen draagt MOOS. bij aan een duurzame samenleving: een tweede leven voor bord, glas of vaas is mooi en voelt goed want het is zoveel beter voor het milieu.

Naast vintage heeft MOOS. ook nieuwe artikelen waarbij we streven naar zoveel mogelijk duurzame producten. Afkomstig uit Nederland maar ook lokale producten. Zo is MOOS. het enige verkooppunt buiten Utrecht waar de originele DOM kaarsen te koop zijn. En zo verkopen we ook honing en aanverwante artikelen van een imker uit Bilthoven.

Van wat verder weg hebben we artikelen uit Guatemala, Nepal en Ghana. Ghana is een bijzonder project: de opbrengst van de verkoop van de handgemaakte keukenschorten, tassen en vlaggenlijnen (van originele Ghanese stoffen gemaakt) komt geheel ten goede aan het schoolproject in Ghana. Dit is een geweldig initiatief, ontwikkeld door twee Bilthovenaren.

Vanaf oktober starten weer nieuwe workshops, de volgende data zijn al bekend: vrijdag 25 oktober en vrijdag 29 november. De invulling volgt later op de Website, Facebook en Instagram.

Gegevens

Datum:
oktober 11, 2019
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€3
Plaatsnaam:

Locatie

MOOS.
Kwinkelier 53
Bilthoven, Utrecht 3722 AS Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.moos-bilthoven.nl

Organisator

MOOS.
Telefoon:
06 15 62 9254
E-mail:
contact@moos-bilthoven.nl
Website:
www.moos-bilthoven.nl