Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Maartensdijkse zonnepanelen collectief

oktober 5, 2019 - oktober 12, 2019

Samen met anderen ben ik aan het kijken hoe we bij ons thuis de overgang naar zonne-energie kunnen realiseren. In Maartensdijk hebben we een ‘Maartensdijk zonne-energie collectief’ gevormd. Als collectief hebben we tal van leveranciers van zonnepanelen benaderd voor informatie en offertes. Eén van de leveranciers heeft een speciale collectiefprijs afgegeven met goede voorwaarden en een zeer compleet en kwalitatief zeer goed pakket. Wij overwegen om deze leverancier de gezamenlijke offerte te gunnen voor levering en installatie.

Ik weet dat momenteel veel mensen zich aan het oriënteren zijn op zonnepanelen om hun huis duurzamer te maken. De leverancier waar wij mee willen gaan samenwerken heeft aangegeven dat alle geïnteresseerde huishoudens in het dorp onder het ‘Maartensdijk zonne-energie collectief’ mogen vallen. Iedereen die wil kan dus profiteren van de collectieve prijs en dito voorwaarden. Hoe mooi is dat? Zo kunnen we met elkaar zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar maken.

Van 5 t/m 12 oktober is het weer de Week van de Duurzaamheid en wie weet kunnen we dan vaststellen dat een klein gestart initiatief uiteindelijk een grote sprong voorwaarts is in de verduurzaming van Maartensdijk is geworden.

Mocht u informatie willen hebben over het ‘Maartensdijk zonne-energie collectief’? Stuur dan een mail naar plugedwin@gmail.com

Gegevens

Begin:
oktober 5, 2019
Einde:
oktober 12, 2019
Plaatsnaam:

Locatie

Online
Nederland

Organisator

Edwin Plug
Telefoon:
0652005685
E-mail:
edwin.plug@koningenhartman.com