
- Dit evenement is voorbij.
Meneer Vink’s duurzame Dutch Cuisine
5 oktober 2019 | 11:00 - 12 oktober 2019 | 21:00

Meneer Vink serveert (h)eerlijke gerechten uit de Nederlandse keuken; Dutch Cuisine!
Meneer Vink is een boerende kok die vol overtuiging de principes van Dutch Cuisine onderschrijft. Koken op duurzame en bewuste wijze, met zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten, en volgens het ‘no waste’ principe, is iets wat meneer Vink graag nastreeft.
Meneer Vink heeft een paar heerlijke Dutch Cuisine gerechten op de kaart, waarbij duidelijk wordt waarom we met z’n allen best trots mogen zijn op die unieke Nederlandse eetcultuur! Bent u benieuwd hoe zo’n echt Dutch Cuisine gerecht smaakt, waar de ingrediënten vandaan komen en wat het verhaal achter dit gerecht is? Kom dit dan ervaren en proeven bij ons in de week van de duurzaamheid, aan de Biltsestraatweg 102, in Utrecht. Ons Dutch Cuisine menu biedt (h)eerlijke gerechten uit de Nederlandse keuken! Zie onze bordjes op tafel, momenteel* serveert meneer Vink bijvoorbeeld:
• Cocktail, kroketje en een soepje van Hollandse garnalen
• Gebakken tongscharfilet met groene asperges en oesterzwammen
• Suikerbladerdeeg met room en verse aardbeien
* Afhankelijk van de beschikbare seizoensproducten kan ons menu natuurlijk variëren.
Reserveren is niet verplicht maar wel aan te raden. U kunt ons bellen via (030) 276 09 25 of mailen naar: info@meneer-vink.nl
Gegevens
- Begin:
- 5 oktober 2019 | 11:00
- Einde:
- 12 oktober 2019 | 21:00
- Evenement Categorie:
- De Bilt
Locatie
- Meneer Vink
-
Biltsestraatweg 102
Utrecht, Utrecht 3573 PS Nederland + Google Maps - Telefoon
- 030 276 09 25
- Bekijk de site van Locatie
Organisator
- Meneer Vink
- Telefoon
- 030 276 09 25
- info@meneer-vink.nl
- Bekijk de site van Organisator