Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Neem een kijkje bij Buro Lou!

oktober 11, 2020 @ 11:00 - 17:00

Buro Lou zit sinds augustus 2020 gevestigd in het oude politiebureau van Bilthoven. Sinds 2017 stond dit gebouw leeg. LOU (Leegstands Oplossers Utrecht) heeft dit pand in beheer namens eigenaar Aalberts B.V. Op dit moment zitten er allerlei creatieve, duurzame en maatschappelijk bedrijfjes in die allemaal uit de regio komen. Het is een bruisende plek waar mensen elkaar ontmoeten en bedrijven met elkaar kunnen samenwerken. De mensen die in het pand zitten zorgen gezamenlijk voor een mooie plek.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar Buro Lou? In de Duurzame Week op 11 oktober kun jij een kijkje komen nemen! Verschillende bedrijfjes geven workshops en anderen zullen hun kantoor openstellen voor publiek. Tevens kun je meedoen met een rondleiding, waar alle elementen van het oude politiebureau in naar voren komen.

  • De volgende activiteiten worden in ieder geval georganiseerd in en om Buro Lou:
  • Er wordt een sportieve Clean Up rondom het gebouw gegeven door Plog it Up De Bilt, ga al hardlopend of wandelend zwerfafval rapen!
  • Door Miss Ananas wordt er een workshop gegeven waarbij je oude schoenen kunt pimpen.
  • Voor kinderen: maak van afval kunst! Knutselbaas Martien organiseert een workshop monsters maken van onder andere zwerfafval.
  • Je fiets goed onderhouden is een stuk duurzamer dan een nieuwe fiets kopen. Laat een gratis check doen van jouw fiets bij Ivo van The Gush Bike Shop!

Graag de aanmeldingen en vragen naar anke@sportiefinhetgroen.nl ipv meldkamer@burolou.nl. Aanmelden i.v.m. met Corona is verplicht.

Gegevens

Datum:
oktober 11, 2020
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Buro Lou
Leyenseweg 38
Bilthoven, Utrecht 3721 BD Nederland
+ Google Maps

Organisator

Buro Lou
E-mail
meldkamer@burolou.nl