Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Ontwerpsessie Duurzame gemeente De Bilt

oktober 12, 2018 @ 19:00 - 22:00

Energie is best een ingewikkeld onderwerp. Dat weten wij ook. Daarom hebben we een manier bedacht waarop jij samen met andere jongeren op een gemakkelijke en leuke manier een plan kan ontwerpen over hoe we in gemeente De Bilt energie kunnen besparen en duurzame energie kunnen opwekken. Weet je nog niet zo veel over energie? Geen probleem! We leggen je alles uit. Ben jij erbij?

Gemeente De Bilt heeft jouw mening nodig!
Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Dan is gemeente De Bilt erg benieuwd naar jouw mening over hoe we energie zouden moeten besparen en opwekken op een duurzame manier. Eerder dit jaar heb je misschien al de app Swipocratie voorbij zien komen, daarmee kon je al swipend je mening geven over opties om onze gemeente te verduurzamen. 239 jongeren deelden hun mening in de app Swipocratie. De resultaten van deze meting vindt je op: https://www.soulcreatives.com/images/swipocratie_infographic.pdf 

Wat gaan we doen?
Nu is het tijd voor de volgende stap, samen met jou. Daarom organiseren we in oktober, in de Week van de Duurzaamheid, ontwerpsessies. In klein gezelschap, met digitale kaarten en visualisaties, en… met jouw handen aan de knoppen! Want wat is er dan voor nodig om de gemeente helemaal van duurzame energie te voorzien? Waar kunnen we bijvoorbeeld zonnepanelen of misschien zelfs windmolens kwijt?

Aanmelden

De ontwerpsessie is in de week van de duurzaamheid op vrijdagavond 12 oktober 2018. Deelname aan de ontwerpsessie is gratis en aanmelden is noodzakelijk.

Zie ook de digitale uitnodiging

Gegevens

Datum:
oktober 12, 2018
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Eetcafé Van Miltenburg
Oude Brandenburgerweg 32
Bilthoven, Utrecht 3721 DZ Nederland