Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Opening Bouwkringloop

oktober 12, 2021 @ 17:15 - 18:00

Wie kent dat beeld niet: zo’n afvalcontainer op straat waarin de mooiste bouwmaterialen verdwijnen. Iedereen vindt het zonde om goede spullen weg te gooien. Bouwafval is 40% van al het afval en CO2 uitstoot! Maar hoe krijg je die overbodige mooie en goede materialen bij iemand die ze goed kan gebruiken?
In Bilthoven gaat de HUBO het gewoon doen: in de winkel wordt een nieuwe afdeling ‘Bouwkringloop’ geopend. Klanten kunnen nu mooie en goede gebruikte bouwmaterialen kopen en deze ook weer zelf langsbrengen! Zo kan iedereen zelf bijdragen aan een duurzame samenleving en nog kosten besparen ook.
Alle inwoners en bedrijven zijn welkom om goede restproducten en gebruikte bouwmaterialen langs te brengen bij de winkel. Grote spullen kunnen soms zelfs opgehaald worden. In de winkel is een mooi assortiment belangrijk voor de klanten. Daarom kijken ze bij het aannemen van spullen natuurlijk wel wat weer verkoopbaar is. Om te voorkomen dat je voor niets komt is de TEUN app nu ook beschikbaar op je smartphone. Je kunt zo met een paar foto’s heel snel checken bij HUBO of iets welkom is.
Op 12 oktober om 17.30, midden in de Week van de Duurzaamheid, geeft wethouder Brommersma het startsein voor de Bouwkringloop Bilthoven. Alle inwoners zijn welkom!

Gegevens

Datum:
oktober 12, 2021
Tijd:
17:15 - 18:00
Plaatsnaam:
Duurzame doel:
,

Locatie

Hubo Bilthoven
Koperwieklaan 1
Bilthoven, Utrecht Nederland

Organisator

Gemeente De Bilt
E-mail:
duurzaamheid@debilt.nl
Website:
https://www.debilt.nl