Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit evenement is voorbij.

Opening Global Goals ruimte

oktober 10, 2020 @ 08:50 - 11:00

Let op: Besloten bijeenkomst i.v.m. corona maar gedurende de hele duurzaamheidsweek zijn er mensen om uitleg te geven bij deze nieuwe ruimte.

De Wereldwinkel heeft in de duurzaamheidsweek een mooi passend evenement in het vooruitzicht, waarover we hier graag wat meer vertellen.

Op zaterdag 10 oktober a.s. zal de achterruimte van de Wereldwinkel in een i.v.m. corona besloten bijeenkomst feestelijk worden geopend door wethouder voor duurzaamheid Anne Brommersma. De ruimte staat in een open verbinding met de verkoopruimte, maar is helemaal geschikt gemaakt als herkenningspunt van duurzaamheid. Hier worden de duurzame ontwikkelingsdoelen – de Global Goals – uitgebeeld, die door de Verenigde Naties in 2015 zijn vastgesteld voor de periode t/m 2030. Daarmee kan de Wereldwinkel nog duidelijker maken hoe Fairtrade een bijdrage levert aan die duurzame doelen. We hopen de uitdagingen waar de wereldsamenleving voor staat in hun samenhang, voor jong en oud, via deze nieuwe ruimte duidelijker te gaan maken.

Graag heten we iedereen in de komende weken en maanden welkom om deze nieuwe ruimte te komen bekijken, de plannen te horen en met ons na te denken hoe we deze nieuwe ruimte zo goed mogelijk kunnen benutten ten behoeve van de Biltse bijdrage aan duurzaamheid.
Het eerste concrete resultaat van deze Global Goals ruimte (met die prachtige naam die we nog even voor ons houden) is de start van het maandelijks BENG! energieloket op 10 zaterdag oktober a.s. van 11.00 tot 16.00 uur.

Hartelijk welkom allemaal op deze unieke plek in De Bilt.

 

Locatie

Wereldwinkel De Bilt; de Fairtrade en Duurzame cadeauwinkel
Hessenweg 168
De Bilt, Utrecht 3731 JN Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Wereldwinkel De Bilt
Telefoon
0651043060
E-mail
info@wereldwinkeldebilt.nl
Bekijk de site van Organisator