Staat jouw activiteit al op de agenda?

Aanmelden kan hier!

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Politiek café duurzaam bouwen

14 oktober @ 20:00 - 22:00

Vrijdag 14 oktober 2022 organiseert D66 De Bilt een politiek café over duurzaam bouwen. Bij duurzaam bouwen wordt er rekening gehouden met de effecten op het milieu. Zowel bij het ontwerp als tijdens bouw, verbouw, renovatie of sloop en bij het gebruik van het gebouw.

In het politiek café verkennen we de nut en noodzaak van duurzaam bouwen en hoe het Convenant Duurzame Woningbouw hieraan bij kan dragen. Jan-Willem van de Groep neemt ons hiervoor mee in de snel veranderende wereld van het bouwen. De eens traditionele bouwnijverheid transformeert naar in hoog tempo naar een slimme en hoogtechnologische bouwindustrie. Waarin nieuwe (productie) technologieën, (biobased)materialen en software aan de basis staan van snelle verduurzaming. Jan Willem verbindt de opgaven die spelen binnen de overlappende domeinen bouwen, wonen, landbouw en energie met die ontluikende bouwindustrie.

Jan Willem van de Groep is (mede)oprichter van Energiesprong, Stroomversnelling en Factory Zero, adviseur, gastdocent en -spreker en jurylid voor onder andere Duurzame50 Bouw en Vastgoed en Cobouw Awards Duurzame projecten.

Meer informatie:
https://janwillemvandegroep.com/about/

Datum en Tijd: 14 oktober 2022 om 20:00
Locatie: Amis, Dorpsstraat Vo Steenstraat 81, 3732 HH De Bilt
Doelgroep: D66 leden, raadsleden van de gemeente De Bilt, lokale aannemers, projectontwikkelaars en verhuurders.

Locatie

Amis
Dorpsstraat vo Steenstraat 81
De Bilt, Utrecht Nederland
+ Google Maps

Organisator

D66 De bilt
E-mail:
fractie@d66debilt.nl
Website:
www.d66debilt.nl