Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Rondleiding Natuurbegraafplaats Den en Rust

oktober 6, 2019 @ 13:30 - 15:00

Gratis

Natuurbegraafplaats Den en Rust ligt in een bosrijk gebied in Bilthoven en wordt omgeven door grote dennenbomen. De natuurbegraafplaats ligt in een bosgebied van Utrechts Landschap. Op de natuurbegraafplaats blijft het boskarakter behouden. Er zijn geen hekken en verlichting. Het bos blijft opengesteld voor het publiek. De graven worden gemarkeerd met een eenvoudig grafgedenksteen. Er is één pad aangelegd, gemaakt van cortenstaal dat door het bosperceel slingert. Graven blijven voor altijd onaangeroerd. Zowel kisten als urnen moeten volledig composteerbaar zijn, waardoor alles uiteindelijk weer opgenomen wordt in de kringloop van de natuur.

Op zondag 6 oktober geven wij twee rondleidingen op de natuurbegraafplaats Den en Rust (13.30 uur en 15.30 uur).
De groepsgrootte is max. 25 personen en er zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens de rondleiding krijgt u informatie over de natuurbegraafplaats, de mogelijkheden en bijzonderheden.

Aansluitend is er gelegenheid om met elkaar na te praten en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Daarnaast laten wij ook een aantal duurzame mogelijkheden zien als de nieuwe natuurkist en een opbaarplank met wade (wikkeldoek).

Aanmelden voor deze activiteit is verplicht. U kunt zich aanmelden per e-mail via: naga@dela.org

Gegevens

Datum:
oktober 6, 2019
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
Gratis
Plaatsnaam:

Locatie

Natuurbegraafplaats Den en Rust
Frans Halslaan 27
Bilthoven, Utrecht 3723 EA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Tap Dela
Telefoon:
0610270780
E-mail:
naga@dela.org