Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitreiking van het ‘Groene lintje’

oktober 14, 2022 @ 17:30 - 18:30

GroenLinks De Bilt riep inwoners op om personen, groepen of organisaties te nomineren voor het Groene Lintje. Met het uitreiken van het Groene Lintje zetten we initiatieven in het zonnetje die werken aan een sociale & duurzame gemeente. Uit de ontvangen nominaties presenteren we met trots drie kandidaten. Breng je stem uit en laat ons weten wie volgens jou het Groene Lintje verdient!

GroenLinks de Bilt vindt het belangrijk dat personen en organisaties die een bijzondere bedrage leveren aan een sociale & duurzame gemeente waardering krijgen. Inwoners van de gemeente De Bilt werden opgeroepen om personen, groepen of bedrijven te nomineren.

Op de drie geselecteerde kandidaten kan worden gestemd. Dit kan tot eind september en is open voor alle inwoners van gemeente De Bilt. Tijdens de Biltse Streekmarkt (op 14 oktober, bij Kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven) wordt de winnaar bekend gemaakt. Het Groene Lintje wordt uitgereikt door de winnaar van vorig jaar; Jolanda van Hulst van de Voedselbank De Bilt.

 

Maak kennis met de genomineerden!

Na voorgangers als Plog it Up, Biltsheerlijk, het weesfietsenproject,  Repaircafe en de Voedselbank kunnen inwoners van De Bilt nu stemmen voor een nieuwe winnaar.

De eerste genomineerde is de stichting ‘Vrienden van Boetzelaerpark’. Zij werken aan het behoud van het het Boetzelaerpark in De Bilt, geven voorlichting, organiseren allerlei activiteiten en onderhouden het park.

Kinderburgemeester Feline is de tweede genomineerde. Ze heeft duurzaamheid onder de aandacht gebracht bij de biltse jeugd, organiseerde de ‘zwerfafvalchallenge’ en schreef inspirerende columns.

De derde genomineerde is BENG!, een energiecoöperatie van en voor inwoners van gemeente De Bilt die streeft naar een energieneutraal De Bilt. Met bedrijven en bewoners zoeken zij naar locaties voor het opwekken van groene stroom en warmte.

Kijk op debilt.groenlinks.nl/groene-lintje-2022, de genomineerden stellen zich daar aan je voor!

Stemmen? Ga naar debilt.groenlinks.nl/groene-lintje-2022 en vertel ons wie jij de duurzame of sociale topper van De Bilt vindt.

Gegevens

Datum:
oktober 14, 2022
Tijd:
17:30 - 18:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://debilt.groenlinks.nl

Locatie

Biltse Streekmarkt
Kinderboerderij De Schaapskooi
Bilthoven, Melkweg 1b 3721 RG Nederland
Bekijk de site van Locatie