Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VPRO Tegenlicht Meetup Einde consumptiemaatschappij in zicht?!

oktober 10, 2023 @ 20:00 - 22:00

Hoe kunnen we transformeren van consumptiemaatschappij naar een duurzame maatschappij? Tegenlicht gaat het gesprek aan met winkelketens, fabrikanten, ontwerpers en de consument zelf. Wat blijkt in het dagelijkse consumptie geweld zijn er veel burgers en bedrijven die hun verantwoordelijkheid proberen te nemen. Er is hoop: een leven met minder producten is binnen handbereik.

Op deze avond bekijken we deze VPRO Tegenlicht aflevering die ook op 5 oktober op TV te zien is. Na afloop gaan we hierover met elkaar in gesprek met vragen als: ken jij voorbeelden in je directe omgeving? Wat vind je het meest inspirerende voorbeeld? Waar kun je zelf mee aan de slag gaan? Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje.

Aanmelden voor deze activiteit is verplicht. Ben je benieuwd, schrijf je dan snel in door een mail sturen aan: werkgroepCE@gmail.com

Deze Tegenlicht Meetup wordt georganiseerd door Werkgroep Circulaire Economie De Bilt. Een enthousiaste groep vrijwilligers die bewoners van gemeente De Bilt wil inspireren en activeren rondom bewust en duurzaam consumeren.

Gegevens

Datum:
oktober 10, 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Gemeentehuis
Soestdijkseweg Zuid 173
Bilthoven, Utrecht 3721 AB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie