Staat jouw activiteit al op de agenda?

Aanmelden kan hier!

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Vrijwilligers gezocht voor tuinwerkzaamheden bij Warande

7 oktober - 16 oktober

Donderdag organiseren we een tuindag, waarin beleven van natuur centraal staat. We zoeken vrijwilligers die willen helpen bij het verpotten van de plantenbakken op de verschillende terrassen. Donderdag zoeken we 8 vrijwilligers die ons willen helpen vanaf 10.30 uur.
Daarnaast zijn er ook verschillende creatieve en verrassende manieren voor bewoners en bezoekers, waarin ‘innerlijke duurzaamheid’ centraal staat.
Amanda vertelt: ‘Om keuzes te maken die bijdragen aan een duurzame samenleving, is de duurzaamheid van binnenuit een voorwaarde. In deze week hangt in huis elke dag een vraag die je uitnodigt tot zelfreflectie en een wederkerig verbinding met de natuur. Deze vragen zijn gekoppeld aan de kwaliteiten van de dagen van de week en de daarbij behorende boomspreuken.’

Zo proberen we op meerdere manieren aandacht te besteden aan duurzaamheid in ons huis. Je bent van harte welkom om dit met ons mee te beleven en bij te dragen.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Marije, Coördinator Cultuur, Welzijn en Vrijwilligers via 06-18688130 of m.goos@warandweb.nl.

Gegevens

Begin:
7 oktober
Einde:
16 oktober
Plaatsnaam:
Duurzame doel:

Locatie

Warande: Schutsmantel en Leendert Meeshuis
Bilthoven, Utrecht Nederland

Organisator

Warande
Website:
https://www.warandeweb.nl/