Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijwilligers gezocht voor wolspinnen bij Warande

oktober 7, 2022 @ 08:00 - oktober 16, 2022 @ 17:00

Van 7 tot 16 oktober 2022 is er de Week van de Duurzaamheid. Ook bij het Leendert Meeshuis organiseren we verschillende activiteiten vanuit Cultuur en Welzijn, waar we uw hulp bij nodig hebben. Het Leendert Meeshuis in Bilthoven is een verpleeghuis voor 60 mensen met dementie, waar we vanuit antroposofische inspiratie werken.

Woensdag organiseren we een wolspindag. Vanaf 14.00 uur is er in de tuinzaal is een beleving rond het thema van “vacht tot trui”. We zoeken nog mensen die vrijwillig willen helpen om de ervaring te verrijken: dit kan door te komen spinnen met je spinnewiel, of erbij te breien. Dus ben jij dol op wol? Deel dit met ons en kom met je spinnewiel, spintol of breinaalden naar het Leendert Meeshuis! Ook fijn als wij uw handkaarden of kaardmachine mogen lenen. Jij kunt gewoon lekker bezig zijn en wij laten de mensen zien hoe het in zijn werk gaat en maken samen een gezellige sfeer.

Zo proberen we op meerdere manieren aandacht te besteden aan duurzaamheid in ons huis. Je bent van harte welkom om dit met ons mee te beleven en bij te dragen.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Marije, Coördinator Cultuur, Welzijn en Vrijwilligers via 06-18688130 of m.goos@warandweb.nl

Gegevens

Begin:
oktober 7, 2022 @ 08:00
Einde:
oktober 16, 2022 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Warande: Schutsmantel en Leendert Meeshuis
Bilthoven, Utrecht Nederland

Organisator

Warande
E-mail
m.goos@warandeweb.nl
Bekijk de site van Organisator