Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Wandelend zwerfafval rapen rondom de Bibliotheek

oktober 12, 2020 @ 15:00 - 17:00

Vind jij het belangrijk dat de buurt schoon blijft? Kom dan gezellig plandelen tijdens de week van de duurzaamheid in de Bilt.
Plandelen betekent wandelend plastic opruimen. Je bent in beweging, buiten, samen met anderen en je ruimt de buurt op!
Plog it Up de Bilt organiseert samen met bibliotheek Idea Bilthoven tijdens de Duurzame Week een clinic plandelen voor jong en oud. We starten in de bibliotheek waar initiatiefneemster Anke Hazeleger van Plog it Up De Bilt in het kort vertelt over haar initiatief en informatie geeft over zwerfafval. Daarna gaan we samen aan de slag in de omgeving van de bibliotheek. Na afloop is er voor alle plandelaars een borrel met een drankje en wat lekkers in de bibliotheek. Alle opruimmaterialen zijn aanwezig. Mocht je al materialen in gebruik hebben van Plog it Up dan mag je die meenemen.De activiteit is voor iedereen toegankelijk. Kinderen vanaf 4 jaar zijn ook welkom om mee te doen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Vanwege het beperkt aantal plekken graag van tevoren aanmelden. Op de dag zelf komen mag, maar vol = vol.
Maandag 12 oktober 2020, bibliotheek Idea Bilthoven
15.00 – 17.00 inclusief napraten en borrel in de bibliotheek
Wil je graag in jouw eigen buurt aan de slag met afval rapen wanneer het jou uitkomt? Leen dan het Plogpakket via Plog it up de Bilt https://sportiefinhetgroen.nl/plog-it-up-de-bilt/ en kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.

Gegevens

Datum:
oktober 12, 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Plaatsnaam:
Duurzame doel:

Locatie

Bibliotheek Idea Bilthoven
Planetenplein 2
Bilthoven, Utrecht 3721 LH Nederland
Telefoon:
030 225 7723
Website:
www.ideacultuur.nl

Organisator

Bibliotheek Idea Bilthoven
Telefoon:
030 225 7723
E-mail:
ageltink@ideacultuur.nl
Website:
www.ideacultuur.nl